Συσκευές & Αξεσουάρ
Pierogi with Meat
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
Filling
-
onion quartered100 g
-
rapeseed oil20 g
-
beef meat cooked, cut in pieces (see tip)320 - 350 g
-
carrot peeled, cooked, cut in pieces (see tip)40 - 50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried marjoram¼ - ½ tsp
Pierogi
-
water plus extra for cooking the pierogi250 g
-
medium egg1
-
rapeseed oil20 g
-
plain flour plus extra for dusting560 g
-
fine sea salt for cooking pierogi1 pinch
-
water for cooking pierogi
-
fine sea salt for cooking pierogi
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
479 kcal /
2006 kJ
Πρωτεΐνη
20.3 g
Λιπαρά
12.1 g
Υδατάνθρακες
74.3 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef Bourguignon
1ωρ. 30 λεπτ.
Korean Fried Chicken
3ωρ. 10 λεπτ.
Chilli Beef with Lemon Feta
30 λεπτ.
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 λεπτ.
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1ωρ. 50 λεπτ.
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6ωρ. 30 λεπτ.
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1ωρ. 5 λεπτ.
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 λεπτ.
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Καμία βαθμολογία
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1ωρ. 15 λεπτ.
Lamb Kebobs
3ωρ.
Chicken Étouffée
45 λεπτ.