Συσκευές & Αξεσουάρ
Pierogi with Meat
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
Filling
-
onion quartered100 g
-
rapeseed oil20 g
-
beef meat cooked, cut in pieces (see tip)320 - 350 g
-
carrot peeled, cooked, cut in pieces (see tip)40 - 50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried marjoram¼ - ½ tsp
Pierogi
-
water plus extra for cooking the pierogi250 g
-
medium egg1
-
rapeseed oil20 g
-
plain flour plus extra for dusting560 g
-
fine sea salt for cooking pierogi1 pinch
-
water for cooking pierogi
-
fine sea salt for cooking pierogi
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
20.3 g
Θερμίδες
2006 kJ /
479 kcal
Λιπαρά
12.1 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Υδατάνθρακες
74.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Meat Skewers with Rice in Sauce
1ωρ. 45 λεπτ.
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1ωρ. 25 λεπτ.
Lentil Curry Stew with Chicken
8ωρ. 35 λεπτ.
Leftover Roast Patties with Egg
45 λεπτ.
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20 λεπτ.
Easy Satay Chicken
30 λεπτ.
Creamy mustard chicken stew
40 λεπτ.
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 λεπτ.
Quick Lamb Dhansak
50 λεπτ.
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40 λεπτ.
Roast Chicken with Vegetables
1ωρ. 10 λεπτ.