Συσκευές & Αξεσουάρ
Pierogi with Meat
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
Filling
-
onion quartered100 g
-
rapeseed oil20 g
-
beef meat cooked, cut in pieces (see tip)320 - 350 g
-
carrot peeled, cooked, cut in pieces (see tip)40 - 50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried marjoram¼ - ½ tsp
Pierogi
-
water plus extra for cooking the pierogi250 g
-
medium egg1
-
rapeseed oil20 g
-
plain flour plus extra for dusting560 g
-
fine sea salt for cooking pierogi1 pinch
-
water for cooking pierogi
-
fine sea salt for cooking pierogi
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
20.3 g
Θερμίδες
2006 kJ /
479 kcal
Λιπαρά
12.1 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Υδατάνθρακες
74.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSausage and Fennel Orzotto
50 λεπτ.
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1ωρ. 10 λεπτ.
Spicy Pulled Beef
8ωρ. 10 λεπτ.
Healthy Greek Turkey Burgers
40 λεπτ.
Broccoli and Ham Pasta Bake
1ωρ. 10 λεπτ.
Chicken Enchiladas
1ωρ.
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1ωρ. 5 λεπτ.
Beef, Ale and Dumpling Stew
1ωρ. 55 λεπτ.
Pork with Spinach Lentils
20 λεπτ.
Chicken and Cauliflower Curry
45 λεπτ.
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Curry Noodles with Pork
45 λεπτ.