Tartar de pescado y sandía

Tartar de pescado y sandía

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
5 porciones

Υλικά

  • de hojas de perejil fresco
    5 g
  • echalot pelado y en mitades
    1
  • la ralladura de 1 limón amarillo
  • de filete de bacalao, fresco en trozos (aprox. 3-4 cm) y previamente congelado por 20-30 minutos
    400 g
    400 g de filete de huachinango, en trozos (aprox. 3-4 cm) y previamente congelado por 20-30 minutos
  • de aceite de oliva extra virgen
    40 g
  • de sal
    ½ cdita
  • de pimienta negra recién molida
    2 - 3 pizcas
  • de jugo de limón amarillo, recién exprimido
    30 g
  • de sandía en cubos (0,5 cm)
    100 g
  • de ensalada mixta
    100 g
  • aceite de oliva extra virgen para sazonar
  • sandía para servir, en cubos (0,5 cm)

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 158.8 kcal / 664.4 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 8.6 g
Υδατάνθρακες 5.6 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.2 g
Νάτριο 279.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων