Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y jitomate fresco

Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y jitomate fresco

4.7 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
12 piezas

Υλικά

Focaccia
  • de agua fría
    380 g
  • de levadura seca
    10 g
  • de azúcar
    1 cdita
  • de harina de trigo
    500 g
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de sal
    1 cdita
  • aceite de oliva para engrasar
  • sal marina para espolvorear
Pesto de albahaca
  • de queso parmesano en trozos (2 cm)
    20 g
  • de piñón, tostado
    20 g
    20 g de almendras, crudas
  • diente de ajo pelado
    1
  • de hojas de albahaca fresca
    80 g
  • de aceite de oliva extra virgen
    60 g
  • de sal
    1 - 2 pizcas
  • jitomates en rebanadas (7-8 mm)
    1 - 2
  • aceite de oliva extra virgen para rociar
  • de sal para sazonar
  • de orégano seco
    1 cdita
  • de queso mozzarella en rebanadas (5-6 mm)
    300 g

Διατροφή ανά 1 pieza

Θερμίδες 334.3 kcal / 1398.5 kJ
Πρωτεΐνη 11.3 g
Λιπαρά 16.8 g
Υδατάνθρακες 34.2 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Νάτριο 312.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων