Empanadillas de Lorca

Empanadillas de Lorca

4.5 75 βαθμολογίες
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
24 unidades

Υλικά

Relleno
  • huevos duros
    3
  • de aceite de oliva virgen extra
    100 g
  • dientes de ajo
    2
  • de cebolla en trozos
    250 g
  • de pimiento rojo en trozos
    180 g
  • de pimiento verde en trozos
    120 g
  • tomates maduros muy rojos (400 g) en trozos
    2 - 3
    250 g de tomate triturado en conserva
  • de sal
    ¼ de cucharadita
  • de pimienta negra molida
    1 pellizco
  • de atún en aceite de oliva escurrido y desmenuzado
    300 g
Masa de empanadillas
  • de vino blanco
    60 g
  • de levadura prensada fresca
    25 g
  • de azúcar
    1 pellizco
  • de harina de fuerza
    450 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de manteca de cerdo
    60 g
  • huevo batido para pintar la masa
    1

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 173 kcal / 725 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 9.3 g
Υδατάνθρακες 15.5 g
Φυτικές ίνες 1.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων