Espárragos blancos con emulsión de cilantro y berberechos

Espárragos blancos con emulsión de cilantro y berberechos

4.5 26 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • de berberechos al natural (en conserva)
    100 - 120 g
  • de espárragos blancos (en conserva) gordos (1 tarro)
    500 g
  • de mayonesa
    1 cucharada
  • diente de ajo
    ½
  • de cilantro fresco y un poco más para decorar
    15 - 20 g
  • de pimiento verde italiano en trozos
    30 g
  • de aguacate
    40 g
  • de vinagre de jerez
    10 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de aceite de oliva virgen extra
    60 g
  • tomates cherry en dados de 5 mm
    3
  • piel de lima rallada

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 149 kcal / 624 kJ
Πρωτεΐνη 4.1 g
Λιπαρά 13.2 g
Υδατάνθρακες 5.4 g
Φυτικές ίνες 2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.8 g
Νάτριο 277.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων