
Συσκευές & Αξεσουάρ
海鮮羅宋湯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
洋蔥100 克
-
蒜頭5 顆
-
橄欖油15 克
-
芹菜 ,切段80 克
-
牛蕃茄 ,川燙去皮3 顆
-
高麗菜 ,切塊250 克
-
雞高湯1100 克
-
蕃茄糊150 克
-
乾月桂葉2 片
-
蟹 腳100 克
-
花枝 ,切片150 克
-
生明蝦 (鳳尾蝦),帶殼,去鬚腳15 隻
-
鹽 ,依個人口味調整½ 茶匙
-
義大利綜合香料1 茶匙
-
紅鯛魚片 (約140克)1 片
-
小蕃茄 (προαιρετικό πεδίο) ,切半15 粒
-
新鮮巴西利葉少許
-
黑胡椒粉 ,依個人口味調整少許
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
158.4 kcal /
662.1 kJ
Πρωτεΐνη
18 g
Λιπαρά
4.1 g
Υδατάνθρακες
14.5 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
142 g
Νάτριο
328.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

低GI簡易料理
8 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν