
Συσκευές & Αξεσουάρ
百菇蘿蔔燉牛蒡排骨湯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
-
排骨 ,川燙350 克
-
紅蘿蔔 ,切塊100 克
-
白蘿蔔 ,切塊100 克
-
牛蒡 ,切片100 克
-
新鮮綜合菇類 (例如美白菇、鴻喜菇、秀珍菇)200 克
-
水1200 克
-
鹽 ,依個人口味調整1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
300.6 kcal /
1256.5 kJ
Πρωτεΐνη
18.2 g
Λιπαρά
20.7 g
Υδατάνθρακες
10.4 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
68.2 g
Νάτριο
103.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

低GI簡易料理
8 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν