Warzywa pod migdałową kruszonką

Warzywa pod migdałową kruszonką

3.8 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porcji

Υλικά

Napój migdałowy - moczenie migdałów
  • migdałów, ze skórką
    100 g
  • wody
    500 g
Masło migdałowe
  • migdałów, ze skórką
    300 g
  • oleju
    30 g
  • soli
    1 szczypta
Migdałowa kruszonka
  • mąki pszennej pełnoziarnistej (προαιρετικό πεδίο) plus 30 g (opcjonalnie)
    100 g
  • soli
    1 łyżeczka
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
Gotowanie warzyw i pieczenie
  • wody
    500 g
  • ziemniaków pokrojonych w 1 cm plastry
    600 g
  • różyczek kalafiora
    500 g
  • zielonego groszku, świeżego
    450 - 500 g
    450 - 500 g zielonego groszku, mrożonego
  • oleju do posmarowania
    1 łyżka
  • soli plus dodatkowa ilość do oprószenia warzyw
    1 łyżeczka
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • gałki muszkatołowej, mielonej
    ¼ - ½ łyżeczki

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 424.3 kcal / 1775.3 kJ
Πρωτεΐνη 16.7 g
Λιπαρά 20.5 g
Υδατάνθρακες 49.5 g
Φυτικές ίνες 13.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.8 g
Νάτριο 941.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων