Wegańskie miski Buddy z komosą ryżową

Wegańskie miski Buddy z komosą ryżową

4.5 49 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • pieczarek pokrojonych w plastry
    250 g
  • komosy ryżowej (quinoa)
    300 g
  • oliwy z oliwek
    60 g
  • sosu sojowego
    80 g
  • oleju sezamowego
    40 g
  • ziaren sezamu, prażonych
    2 łyżeczki
  • octu ryżowego
    30 g
  • cebuli pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
    220 g
  • marchewki pokrojonej na kawałki
    130 g
  • ząbek czosnku
    1
  • wody
    750 g
  • soli
    1 łyżeczka
  • kukurydzy, konserwowej mała (ok. 160 g po odsączeniu)
    1 puszka
  • czerwona cebula
    ½ - 1
  • ogórek
    ½ - 1
  • pomidorków koktajlowych
    12
  • zielone szparagi (προαιρετικό πεδίο) (ok. 100 g), bez zdrewniałych końcówek
    fasola edamame, świeża, (ok. 100 g), bez zdrewniałych końcówek
  • liści szpinaku baby, świeżych (120-150 g)
    1 opakowanie

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 636.3 kcal / 2662 kJ
Πρωτεΐνη 19 g
Λιπαρά 31.5 g
Υδατάνθρακες 74.5 g
Φυτικές ίνες 11 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.5 g
Νάτριο 1541.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων