Purée de légumes racines au romarin

Purée de légumes racines au romarin

4.7 55 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • 500 g d'eau
  • 200 g de carottes coupées en morceaux (environ 2-3 cm)
  • 500 g de patates douces coupées en morceaux (environ 2-3 cm)
  • 500 g de pommes de terre coupées en morceaux (environ 2-3 cm)
  • 1 c. à café de sel
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu
  • 2 - 3 pincées de romarin déshydraté et haché et un peu pour la finition
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour la finition

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 194 kcal / 811.7 kJ
Πρωτεΐνη 3.3 g
Λιπαρά 5.2 g
Υδατάνθρακες 34.5 g
Φυτικές ίνες 5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.7 g
Νάτριο 464.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων