Spinatdumplings med tomatragout

Spinatdumplings med tomatragout

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portioner

Υλικά

Spinatdumplings
  • helbladet spinat, frost optøet og hakket (2 cm)
    200 g
  • løg skåret i halve
    70 g
  • persille, frisk kan undlades
    5 kviste
  • smør, usaltet
    60 g
  • mælk
    130 g
  • brød skåret i tern
    250 g
  • mozzarella skåret i tern (1 cm)
    150 g
  • hvedemel
    40 g
  • æg
    3
  • salt
    ½ tsk
  • muskatnød, stødt
    1 knivspids
Tomatragout
  • løg skåret i halve
    100 g
  • fed hvidløg
    1
  • olivenolie
    20 g
  • hakkede tomater, dåse
    400 g
  • tomatpure
    10 g
  • sukker
    1 tsk
  • timian, tørret
    ½ tsk
  • salt
    ½ tsk
  • vand
    100 g
  • cherrytomater
    250 g
  • sort peber, stødt
    1 knivspids
  • basilikum, frisk hakket
    1 tsk

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 656 kcal / 2760 kJ
Πρωτεΐνη 24 g
Λιπαρά 34 g
Υδατάνθρακες 58 g
Φυτικές ίνες 6.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων