La conserva de atún

La conserva de atún

5.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 30 λεπτ.
12 raciones

Υλικά

Gelatina de tomate
  • hojas de gelatina
    6
  • de zumo de tomate
    500 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de azúcar
    1 pellizco
Pastel de atún
  • de pan de molde sin corteza
    4 rebanadas
  • de leche evaporada
    400 g
  • de atún en aceite (escurrido)
    200 g
  • de tomate frito
    80 g
  • huevos
    4
  • de pimienta negra molida
    1 pellizco
  • de sal
    1 pellizco
  • de agua
    1000 g
Cebolla frita
  • de aceite de oliva
    100 g
  • de cebolla en juliana muy fina
    120 g
Para servir
  • de caviar de aceite de oliva
    2 - 3 cucharadas
  • de caviar de balsámico
    2 - 3 cucharadas

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 258 kcal / 1081 kJ
Πρωτεΐνη 11.4 g
Λιπαρά 19.2 g
Υδατάνθρακες 10.8 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.6 g
Νάτριο 325.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων