
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rosemary Mashed Root Vegetables
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
water500 g
-
carrots cut in pieces (approx. 2-3 cm)200 g
-
sweet potatoes cut in pieces (approx. 2-3 cm)500 g
-
potatoes cut in pieces (approx. 2-3 cm)500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
dried rosemary to taste2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil plus extra for serving30 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
194 kcal /
812 kJ
Πρωτεΐνη
3.3 g
Λιπαρά
5.2 g
Υδατάνθρακες
35 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.7 g
Νάτριο
465 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Go Green, Feel Good
71 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGreen Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 λεπτ.
Mint Courgettes
30 λεπτ.
Colcannon
35 λεπτ.
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 λεπτ.
Pease Pudding
13ωρ. 10 λεπτ.
Carrot and Swede Mash
20 λεπτ.
Creamy White Beans and Leeks
20 λεπτ.
Red Cabbage
1ωρ.
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1ωρ. 25 λεπτ.
Pilau Rice
30 λεπτ.
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1ωρ.
Cooked Quinoa
15 λεπτ.