
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rosemary Mashed Root Vegetables
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
water500 g
-
carrots cut in pieces (approx. 2-3 cm)200 g
-
sweet potatoes cut in pieces (approx. 2-3 cm)500 g
-
potatoes cut in pieces (approx. 2-3 cm)500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
dried rosemary to taste2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil plus extra for serving30 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
194 kcal /
812 kJ
Πρωτεΐνη
3.3 g
Λιπαρά
5.2 g
Υδατάνθρακες
35 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.7 g
Νάτριο
465 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Go Green, Feel Good
71 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνYam Pottage (Asaro)
35 Min
Steamed Broccoli Mash
35 Min
Rice Salad with Vegetables
45 Min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 Min
Pease Pudding
13 Std. 10 Min
Cauliflower Stuffed Parathas
45 Min
Red Cabbage
1 Std.
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1 Std. 25 Min
Pilau Rice
30 Min
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1 Std.
Cooked Quinoa
15 Min
Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing
1 Std.