Puten-Enchilada-Auflauf

Puten-Enchilada-Auflauf

4.3 132 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

  • Emmentaler in Stücken
    250 g
  • Öl und etwas mehr zum Einfetten
    25 g
  • Champignons geviertelt
    250 g
  • Putenschnitzel (ca. 450 g), in Stücken (2-3 cm)
    2 - 3
  • Schmand
    200 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    2 TL
  • Cayenne-Pfeffer
    ¼ TL
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Oregano, getrocknet
    1 TL
  • Kidneybohnen (Abtropfgew. 255 g), abgetropft
    1 Dose
  • Erbsen und Möhren (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
    1 Dose
  • passierte Tomaten
    500 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Basilikum abgezupft
    ½ Bund
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    ¼ TL
  • Weizentortillas (Ø 20 cm)
    8
  • Avocados reif
    2
  • Zitronensaft
    2 EL
  • frischer Koriander, abgezupft (προαιρετικό πεδίο)
    ½ Bund
    ½ Bund glatte Petersilie, abgezupft

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 760 kcal / 3185 kJ
Πρωτεΐνη 44 g
Λιπαρά 41 g
Υδατάνθρακες 45 g
Φυτικές ίνες 10.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 14 g
Νάτριο 411 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων