Caril Massaman vegan de beringela

4.2 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 doses

Υλικά

  • cebola cortada em pedaços
    120 g
  • amendoim s/ sal crú
    30 g
  • malagueta vermelha cortada em pedaços
    1
  • azeite mais 2 c. de sopa p/ temperar
    30 g
  • sumo de limão (1 unid. aprox.)
    50 g
  • água
    450 g
  • beringela cortada em cubos (1-2 cm aprox.)
    500 g
  • caldo de legumes caseiro
    1 c. chá de
  • amido de milho
    35 g
  • pasta de caril Massaman tailandesa
    30 g
  • leite de coco
    150 g
  • xarope de agave
    20 g
  • sal mais q.b. p/ temperar
    1 c. chá de
  • grão-de-bico cozido escorrido
    250 g
  • feijão-verde redondo congelado
    100 g
  • cogumelos Paris cortados em metades
    100 g
  • Coentros q.b. p/ guarnecer

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 419.1 kcal / 1753.5 kJ
Πρωτεΐνη 10.2 g
Λιπαρά 25.7 g
Υδατάνθρακες 38.4 g
Φυτικές ίνες 9.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.9 g
Νάτριο 811.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων