Tayín de salmón con salsa ras el hanout

Tayín de salmón con salsa ras el hanout

4.7 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
24 unidades

Υλικά

  • de calabacín con piel
    400 - 500 g
  • de salmón fresco sin piel ni espinas (en dados de 2x2 cm)
    300 g
  • de aceite de oliva
    20 g
  • de vino blanco
    50 g
  • pastilla de caldo de pescado
    ½
  • de ras el hanout
    ½ cucharadita
  • de nata
    100 g
  • pétalos de sal negros

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 52 kcal / 219 kJ
Πρωτεΐνη 2.9 g
Λιπαρά 4.1 g
Υδατάνθρακες 0.7 g
Φυτικές ίνες 0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Νάτριο 10.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων