Tayín de salmón con salsa ras el hanout

Tayín de salmón con salsa ras el hanout

4.7 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
24 unidades

Υλικά

  • 400 - 500 g de calabacín con piel
  • 300 g de salmón fresco sin piel ni espinas (en dados de 2x2 cm)
  • 20 g de aceite de oliva
  • 50 g de vino blanco
  • ½ pastilla de caldo de pescado
  • ½ cucharadita de ras el hanout
  • 100 g de nata
  • pétalos de sal negros

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 unidad

Νάτριο 10.8 mg
Πρωτεΐνη 2.9 g
Θερμίδες 219 kJ / 52 kcal
Λιπαρά 4.1 g
Φυτικές ίνες 0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Υδατάνθρακες 0.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων