Curry di pesce kerala

Curry di pesce kerala

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di cipolle tagliate in quattro
    140 g
  • di olio vegetale
    80 g
  • di radice di zenzero fresco pelato, a fette (2 mm)
    20 g
  • spicchi di aglio
    4
  • peperoncini verdi, freschi tagliati a metà, ev. privati dei semi
    2
  • capsule di cardamomo neri, leggermente schiacciati
    2
  • chiodi di garofano
    4
  • stecca di cannella
    1
  • di curcuma, secca, in polvere
    1 cucchiaino
  • di farina di grano
    1 cucchiaino
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di filetti di pangasio freschi o surgelati, scongelati, senza pelle, a pezzi (3-4 cm)
    600 g
  • di crema di cocco
    160 g
  • di acqua
    90 g
  • di succo di lime
    25 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 417 kcal / 1743 kJ
Πρωτεΐνη 26 g
Λιπαρά 31 g
Υδατάνθρακες 9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων