Pierś z indyka faszerowana serem ricotta, szpinakiem i orzechami

Pierś z indyka faszerowana serem ricotta, szpinakiem i orzechami

4.5 104 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 porcji

Υλικά

Farsz
  • liści szpinaku baby, świeżych opłukanych (patrz wskazówka)
    150 g
  • ząbek czosnku
    1
  • sera parmezan
    10 g
    10 g sera grana padano
  • orzechów włoskich, łuskanych
    50 g
  • liści bazylii, świeżych
    6
  • sera ricotta podzielonego na kawałki
    125 g
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ łyżeczki
Faszerowana pierś z indyka
  • pierś z indyka, bez skóry, bez kości (700-800 g)
    1
  • szynki parmeńskiej
    6 - 9 plastrów
    6 - 9 plastrów szynki szwarcwaldzkiej
  • wody
    1300 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 734 kcal / 3069 kJ
Πρωτεΐνη 93 g
Λιπαρά 37 g
Υδατάνθρακες 3 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 10 g
Νάτριο 991 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων