Tagliatelle al nero di seppia con pomodorini neri e gamberi

Tagliatelle al nero di seppia con pomodorini neri e gamberi

4.3 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Tagliatelle
  • di farina tipo 00 + q.b.
    300 g
  • uova
    3
  • di nero di seppia liquido
    5 g
  • di sale
    1 pizzico
Gamberi e pomodini neri
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • spicchio di aglio
    1
  • peperoncino piccante rosso, fresco
    1
  • di pomodorini neri, a metà
    500 g
  • di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
    1 rametto
  • di sale
    1 cucchiaino
  • gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
    20
Terminare la preparazione
  • lime la scorza grattugiata finemente
    1
  • di pepe rosa macinato
    2 pizzichi

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 418 kcal / 1748.5 kJ
Πρωτεΐνη 15.1 g
Λιπαρά 14.1 g
Υδατάνθρακες 61.7 g
Φυτικές ίνες 2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.8 g
Νάτριο 752.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων