Συσκευές & Αξεσουάρ
酸菜蛤蜊雞湯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
水1800 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 洗淨切塊400 克
-
薑5 片
-
蒜頭5 顆
-
杏鮑菇 洗淨切片1 個
-
酸菜 (約300克),稍微沖洗,可依喜好切塊或不切1 顆
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨 (約半斤)300 克
-
枸杞 (προαιρετικό πεδίο) 以開水略沖1 大匙
-
鹽 適量,依個人口味調整
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
1734.7 mg
Πρωτεΐνη
22.6 g
Θερμίδες
885 kJ /
211.7 kcal
Λιπαρά
10.9 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
100.2 g
Υδατάνθρακες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
點一桌年夜飯
6 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν