酸菜蛤蜊雞湯

酸菜蛤蜊雞湯

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 1800 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 ,洗淨切塊
    400 克
  • 5 片
  • 蒜頭
    5 顆
  • 杏鮑菇 ,洗淨切片
    1 個
  • 酸菜 (約300克),稍微沖洗,可依喜好切塊或不切
    1 顆
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨 (約半斤)
    300 克
  • 枸杞 (προαιρετικό πεδίο) ,以開水略沖
    1 大匙
  • ,適量,依個人口味調整

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 211.7 kcal / 885 kJ
Πρωτεΐνη 22.6 g
Λιπαρά 10.9 g
Υδατάνθρακες 6 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 100.2 g
Νάτριο 1734.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων