Lamm-Curry mit Kichererbsen und Spinat

Lamm-Curry mit Kichererbsen und Spinat

4.7 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ. 50 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

  • Lammfleisch für Gulasch, ohne Knochen in Würfeln (3 cm)
    500 g
  • Ingwer, getrocknet, gemahlen
    1 EL
  • Kreuzkümmelsamen
    1 TL
  • Wasser und etwas mehr zum Einweichen
    760 g
  • gelbe Currypaste (z. B. Madras-Currypaste)
    50 g
  • Salz
    1 TL
  • Kichererbsen, getrocknet
    150 g
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 EL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • stückige Tomaten
    400 g
  • rote Linsen, getrocknet
    70 g
  • Blattspinat in kleinen Stücken (2-3 cm)
    60 g
    60 g Grünkohl, in kleinen Stücken (2-3 cm)

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 441 kcal / 1847 kJ
Πρωτεΐνη 23 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 29 g
Φυτικές ίνες 5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Νάτριο 559 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων