Terrina de cerdo, pollo y foie gras con chutney de higos al oporto

Terrina de cerdo, pollo y foie gras con chutney de higos al oporto

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ. 30 λεπτ.
16 porciones

Υλικά

Terrina
  • de foie gras
    300 g
  • de pimienta de Jamaica molida
    ½ cdita
  • de sal, o al gusto
    2 cda
  • de pimienta negra molida, o al gusto
    2 pizca
  • de armagnac
    1 cda
    1 cda de coñac
  • de higos secos
    150 g
  • de tocino ahumado rebanado
    350 g
  • de perejil fresco sólo las hojas
    3 ramitas
  • de carne molida de cerdo
    450 g
  • de carne de pollo picada
    350 g
  • de crema ácida
    150 g
  • de brandy
    40 g
  • de sal
    1 cdita
  • pimienta negra molida
    ½ cdita
  • de pistaches pelados o salado
    50 g
Chutney de higos al Oporto
  • de cebolla en trozos
    100 g
  • de higos en octavos
    400 g
  • de azúcar
    200 g
  • de vinagre de vino blanco
    100 g
  • de pimienta negra molida, o al gusto
    2 pizcas
  • de canela en polvo (προαιρετικό πεδίο)
    2 pizcas
  • de oporto
    100 g
  • de pimienta negra recién molida
    1 cdita
  • de flor de sal o al gusto
    1 cda
  • de pimienta negra molida, o al gusto
    1 cda
  • de brotes
    20 g

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 446 kcal / 1866.2 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 29.7 g
Υδατάνθρακες 27.3 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.7 g
Νάτριο 1682.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων