Crêpes de espinacas, beicon y requesón

Crêpes de espinacas, beicon y requesón

4.6 117 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
8 unidades

Υλικά

Crêpes de trigo sarraceno
  • de harina de trigo sarraceno
    75 g
  • de harina
    75 g
  • huevos
    2
  • de leche
    250 g
  • de agua
    100 g
  • de aceite de girasol
    20 g
  • mantequilla para engrasar la sartén
Relleno
  • de beicon en lonchas
    100 g
  • de cebolla cortada en cuartos
    150 g
  • dientes de ajo
    2
  • de aceite de oliva virgen extra
    20 g
  • de hojas de espinaca frescas troceadas
    300 g
  • de pimienta negra recién molida
    1 pellizco
  • de sal
    1 cucharadita
  • de requesón
    250 g
  • de nata para cocinar
    30 g
  • de piñones
    50 g
Salsa de queso
  • de queso emmental cortado en trozos
    60 g
  • de nata para cocinar
    350 g

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 415 kcal / 1736 kJ
Πρωτεΐνη 16.27 g
Λιπαρά 30.35 g
Υδατάνθρακες 19.26 g
Φυτικές ίνες 2.53 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων