Polpo con patate a Cottura Lenta

Polpo con patate a Cottura Lenta

3.5 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    10 g
  • di scalogno a pezzi
    70 g
  • peperoncino rosso (προαιρετικό πεδίο)
    1
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di polpo fresco pulito e a pezzi (vedere consigli)
    1000 g
  • di vino bianco
    60 g
  • di pomodorini la polpa in scatola
    200 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di basilico fresco lavate
    6 foglie
  • di pepe nero macinato + q.b.
    1 pizzico
  • di patate pelate e a tocchi grandi (3 cm circa)
    500 g
  • pane casereccio
    4
  • sale a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 476.5 kcal / 1993.3 kJ
Πρωτεΐνη 34.2 g
Λιπαρά 14.6 g
Υδατάνθρακες 53.7 g
Φυτικές ίνες 6.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Νάτριο 328.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων