Carpaccio de betabel con burrata (Pelar)

4.7 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 porción

Υλικά

Aderezo
  • de aceite de oliva extra virgen
    150 g
  • de vinagre blanco
    60 g
  • de jugo de limón amarillo, recién exprimido
    30 g
  • de mostaza Dijon
    1 cdita
  • de miel de maple
    15 g
  • de albahaca seca
    5 cditas
  • de sal fina o al gusto
    ½ cdita
  • de pimienta negra molida o al gusto
    ¼ cdita
Betabel pelado
  • de betabeles en trozos del mismo tamaño (aprox. 5 cm de ancho)
    800 g
  • de agua para pelar
    600 g
  • de agua para hervir
    500 g
  • de arúgula baby, o cualquier otro tipo de hoja fresca
    120 g
  • de queso burrata
    240 g
  • de semillas de granada (προαιρετικό πεδίο)
    2 cdas
  • de nueces (προαιρετικό πεδίο) en trozos
    2 cdas

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 295 kcal / 1234.5 kJ
Πρωτεΐνη 8.2 g
Λιπαρά 24.2 g
Υδατάνθρακες 12.1 g
Φυτικές ίνες 3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.5 g
Νάτριο 418.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων