Chutney de higos y bastones de ibérico

Chutney de higos y bastones de ibérico

4.5 20 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
12 raciones

Υλικά

Chutney de higos
  • de higos secos (lavados y secados)
    100 g
  • de agua
    200 g
  • bolsita de té
    1
  • de aceite de cacahuete
    1 cucharada
    1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
  • de cebolla en cuartos
    120 g
  • de azúcar moreno
    35 g
  • de vinagre de sidra
    60 g
  • de jengibre en polvo
    1 cucharadita
  • de canela molida
    1 cucharadita
  • de nuez moscada molida
    1 pellizco
  • clavo
    1
  • de sal
    ½ cucharadita
Bastones de ibérico
  • lámina de masa de hojaldre
    1
  • huevo batido
    1
  • de semillas de sésamo
    1 cucharada
  • de semillas de sésamo negro
    1 cucharada
  • de jamón ibérico (cortadas en 4 tiras longitudinalmente)
    6 lonchas

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 175 kcal / 730 kJ
Πρωτεΐνη 4.47 g
Λιπαρά 10.66 g
Υδατάνθρακες 18.19 g
Φυτικές ίνες 1.77 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων