
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Walnut Arugula Pesto
-
walnuts3 oz
-
vegan Parmesan cheese cut into pieces5 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
baby arugula3 oz
-
fresh baby spinach3 oz
-
lemon juice1 oz
-
salt to taste¼ tsp
Roasted Vegetables
-
red beets peeled and cut into wedges4 ½ oz
-
red onions cut into wedges6 oz
-
butternut squash peeled, cubed (2 in.)10 oz
-
kabocha squash cubed (2 in.)10 oz
-
sweet potatoes peeled and cubed (1 in.)12 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
cabbage sliced (1 in.)15 oz
-
fresh parsley leaves to garnish
-
fresh thyme to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
413 kcal /
1728 kJ
Πρωτεΐνη
9.1 g
Λιπαρά
31.4 g
Υδατάνθρακες
29 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.4 g
Νάτριο
216.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Eating Well Healthy Gut
8 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Fish Ceviche
3 godz. 25 min
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min
Greek Rice
1 godz. 20 min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Coleslaw
10 min
Stir-Fried Vegetables
15 min
Ratatouille
40 min
Mashed Potatoes
50 min
Steamed Rice
25 min