Συσκευές & Αξεσουάρ
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Walnut Arugula Pesto
-
walnuts3 oz
-
vegan Parmesan cheese cut into pieces5 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
baby arugula3 oz
-
fresh baby spinach3 oz
-
lemon juice1 oz
-
salt to taste¼ tsp
Roasted Vegetables
-
red beets peeled and cut into wedges4 ½ oz
-
red onions cut into wedges6 oz
-
butternut squash peeled, cubed (2 in.)10 oz
-
kabocha squash cubed (2 in.)10 oz
-
sweet potatoes peeled and cubed (1 in.)12 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
cabbage sliced (1 in.)15 oz
-
fresh parsley leaves to garnish
-
fresh thyme to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
216.2 mg
Πρωτεΐνη
9.1 g
Θερμίδες
1728 kJ /
413 kcal
Λιπαρά
31.4 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.4 g
Υδατάνθρακες
29 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGreek Lentils and Rice
40 λεπτ.
Tex-Mex Red Rice
1ωρ.
Cauliflower Mash
25 λεπτ.
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 λεπτ.
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 λεπτ.
Noodle Kugel
55 λεπτ.
Zucchini and Cheese Soufflés
40 λεπτ.
Vegan Mac and Cheese (TM7)
20 λεπτ.
Mac and Cheese (TM7)
20 λεπτ.
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 λεπτ.
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
55 λεπτ.
Coleslaw
10 λεπτ.