
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Walnut Arugula Pesto
-
walnuts3 oz
-
vegan Parmesan cheese cut into pieces5 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
baby arugula3 oz
-
fresh baby spinach3 oz
-
lemon juice1 oz
-
salt to taste¼ tsp
Roasted Vegetables
-
red beets peeled and cut into wedges4 ½ oz
-
red onions cut into wedges6 oz
-
butternut squash peeled, cubed (2 in.)10 oz
-
kabocha squash cubed (2 in.)10 oz
-
sweet potatoes peeled and cubed (1 in.)12 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
cabbage sliced (1 in.)15 oz
-
fresh parsley leaves to garnish
-
fresh thyme to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
413 kcal /
1728 kJ
Πρωτεΐνη
9.1 g
Λιπαρά
31.4 g
Υδατάνθρακες
29 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.4 g
Νάτριο
216.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Eating Well Healthy Gut
8 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBroccoli Salad
5 λεπτ.
Coleslaw
10 λεπτ.
Roast Potatoes (Betty)
1ωρ. 15 λεπτ.
Waldorf Salad
15 λεπτ.
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1ωρ. 50 λεπτ.
Steamed and Grilled Beets
1ωρ. 20 λεπτ.
Steamed Corn on the Cob
25 λεπτ.
Black Beans
30 λεπτ.
Southwest Quinoa
40 λεπτ.
Chunky Guacamole
10 λεπτ.
Lemon Caper Asparagus
25 λεπτ.
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 λεπτ.