Paccheri ripieni ricotta e basilico

Paccheri ripieni ricotta e basilico

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Preparazione
  • di pasta secca tipo paccheri (utilizzarne 24)
    180 g
Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    50 g
  • di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
    40 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di ricotta fresca di buona qualità, sgocciolata dal siero
    500 g
  • di olio extravergine di oliva
    25 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • uovo
    1
Salsa di pomodoro
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di passata di pomodoro
    500 g
  • di sale
    1 pizzico
  • foglie di basilico fresche
    3
Terminare la preparazione
  • Parmigiano reggiano grattugiato (προαιρετικό πεδίο)
  • fili di erba cipollina fresca
    8

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 573.5 kcal / 2399.5 kJ
Πρωτεΐνη 22.9 g
Λιπαρά 35.1 g
Υδατάνθρακες 44.5 g
Φυτικές ίνες 3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.7 g
Νάτριο 783.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων