
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gwinganna polenta with vegetables
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Vegetables
-
brown onion cut into quarters200 g
-
carrot cut into pieces1
-
sweet potato cut into pieces (approx. 2 cm)150 g
-
olive oil20 g
-
zucchini cut into pieces (approx. 3 cm)1
-
red capsicum cut into pieces (approx. 3 cm)½
-
mixed fresh herbs of choice, leaves only6 sprigs
-
puy lentils cooked (see Tips)100 g
-
fresh baby spinach leaves40 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Pumpkin and tomato sauce
-
pumpkin peeled and diced (approx. 1 cm)200 g
-
tomato large and ripe, cut into quarters1
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Polenta
-
water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
polenta200 g
-
extra virgin olive oil50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
380.4 kcal /
1591.7 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
15.2 g
Υδατάνθρακες
54.2 g
Φυτικές ίνες
7.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.4 g
Νάτριο
64.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

A taste of Gwinganna
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHam and cheese quinoa muffins
1 Std. 30 Min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30 Min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 Std. 35 Min
Breakfast fruit bars
1 Std. 20 Min
Prosciutto and basil egg cups
40 Min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40 Min
American-style pancakes
45 Min
Blueberry brioche buns
1 Std. 50 Min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 Std.
Sweet potato pikelets
45 Min
Crumble muffins
35 Min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 Std. 45 Min