
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gwinganna polenta with vegetables
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Vegetables
-
brown onion cut into quarters200 g
-
carrot cut into pieces1
-
sweet potato cut into pieces (approx. 2 cm)150 g
-
olive oil20 g
-
zucchini cut into pieces (approx. 3 cm)1
-
red capsicum cut into pieces (approx. 3 cm)½
-
mixed fresh herbs of choice, leaves only6 sprigs
-
puy lentils cooked (see Tips)100 g
-
fresh baby spinach leaves40 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Pumpkin and tomato sauce
-
pumpkin peeled and diced (approx. 1 cm)200 g
-
tomato large and ripe, cut into quarters1
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Polenta
-
water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
polenta200 g
-
extra virgin olive oil50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
380.4 kcal /
1591.7 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
15.2 g
Υδατάνθρακες
54.2 g
Φυτικές ίνες
7.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.4 g
Νάτριο
64.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

A taste of Gwinganna
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCoconut rice with Asian inspired pork and eggs
40 min
CADA (4 ingredient muesli)
10 min
Banana pancakes with cinnamon yoghurt (9 months+)
15 min
Blueberry jam
35 min
Carrot poppy seed muffins
1 godz. 15 min
Spinach and leek frittata
40 min
Sweet potato pikelets
45 min
Savoury potato bundt
1 godz. 55 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 godz. 5 min
Banana oat clusters
55 min
Mushrooms with pistachio butter
35 min