
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gwinganna pumpkin and seed porridge
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
brown rice200 g
-
pumpkin seeds30 g
-
sunflower seeds30 g
-
apple cider vinegar20 g
-
water1500 g
-
pumpkin250 g
-
coconut oil50 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
coconut cream400 g
-
raw honey40 g
-
fresh fruit of choice to serve
-
coconut flakes toasted to serve
-
chopped walnuts to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
503.6 kcal /
2107 kJ
Πρωτεΐνη
7.9 g
Λιπαρά
37.5 g
Υδατάνθρακες
40.3 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
28.6 g
Νάτριο
15.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

A taste of Gwinganna
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCoconut rice with Asian inspired pork and eggs
40 λεπτ.
CADA (4 ingredient muesli)
10 λεπτ.
Banana pancakes with cinnamon yoghurt (9 months+)
15 λεπτ.
Blueberry jam
35 λεπτ.
Carrot poppy seed muffins
1ωρ. 15 λεπτ.
Spinach and leek frittata
40 λεπτ.
Sweet potato pikelets
45 λεπτ.
Savoury potato bundt
1ωρ. 55 λεπτ.
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 λεπτ.
Quinoa puddings with raspberry coulis
1ωρ. 5 λεπτ.
Banana oat clusters
55 λεπτ.
Mushrooms with pistachio butter
35 λεπτ.