Συσκευές & Αξεσουάρ
Gwinganna pumpkin and seed porridge
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
brown rice200 g
-
pumpkin seeds30 g
-
sunflower seeds30 g
-
apple cider vinegar20 g
-
water1500 g
-
pumpkin250 g
-
coconut oil50 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
coconut cream400 g
-
raw honey40 g
-
fresh fruit of choice to serve
-
coconut flakes toasted to serve
-
chopped walnuts to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
15.8 mg
Πρωτεΐνη
7.9 g
Θερμίδες
2107 kJ /
503.6 kcal
Λιπαρά
37.5 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
28.6 g
Υδατάνθρακες
40.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
A taste of Gwinganna
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAmerican-style pancakes
45 λεπτ.
Mocha-iced coffee
5 λεπτ.
Pikelets
35 λεπτ.
Shakshuka
50 λεπτ.
Blueberry jam
35 λεπτ.
Cranberry and coconut toasted cereal
50 λεπτ.
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1ωρ. 25 λεπτ.
High Protein Egg Bake
20 λεπτ.
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2ωρ. 30 λεπτ.
Blueberry brioche buns
1ωρ. 50 λεπτ.
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 λεπτ.
Pea shakshuka with bacon dust
55 λεπτ.