Pierogi z mięsem z rosołu i kiszoną kapustą

Pierogi z mięsem z rosołu i kiszoną kapustą

4.5 317 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

Farsz
  • kapusty kiszonej dokładnie odciśniętej (patrz wskazówka)
    300 g
  • liść laurowy, suszony
    1
  • ziarna ziela angielskiego
    2
  • wody
    500 g
  • cebuli przekrojonej na pół
    200 g
  • oleju
    20 g
  • resztek mięsa, ugotowanego z rosołu, całkowicie ostudzonego, pokrojonego na 3 cm kawałki
    500 g
  • soli
    ¾ - 1 łyżeczkę
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ - ¾ łyżeczki
Ciasto
  • wody plus dodatkowa ilość do gotowania pierogów
    300 g
  • oleju
    30 g
  • mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
    550 g
  • sól do gotowania pierogów

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 537.5 kcal / 2248.7 kJ
Πρωτεΐνη 28.3 g
Λιπαρά 13.4 g
Υδατάνθρακες 75.6 g
Φυτικές ίνες 4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.1 g
Νάτριο 744.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων