Pierogi z mięsem z rosołu i kiszoną kapustą

Pierogi z mięsem z rosołu i kiszoną kapustą

4.5 338 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

Farsz
  • 300 g kapusty kiszonej dokładnie odciśniętej (patrz wskazówka)
  • 1 liść laurowy, suszony
  • 2 ziarna ziela angielskiego
  • 500 g wody
  • 200 g cebuli przekrojonej na pół
  • 20 g oleju
  • 500 g resztek mięsa, ugotowanego z rosołu, całkowicie ostudzonego, pokrojonego na 3 cm kawałki
  • ¾ - 1 łyżeczkę soli
  • ½ - ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Ciasto
  • 300 g wody plus dodatkowa ilość do gotowania pierogów
  • 30 g oleju
  • 550 g mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
  • sól do gotowania pierogów

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 537.5 kcal / 2248.7 kJ
Πρωτεΐνη 28.3 g
Λιπαρά 13.4 g
Υδατάνθρακες 75.6 g
Φυτικές ίνες 4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.1 g
Νάτριο 744.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων