
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan Aubergine Rolls
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Vegan Cheese
-
blanched almonds200 g
-
water lukewarm500 g
-
freshly squeezed lemon juice (1-2 lemons)30 g
-
cumin seeds1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
paprika2 pinches
-
agar-agar3 tsp
-
filtered water200 g
-
olive oil for greasing
Aubergine
-
aubergines sliced lengthways (5 mm, approx. 20 slices)600 g
-
olive oil for brushing2 Tbsp
Carrot Cream
-
shallot halved30 g
-
olive oil30 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)300 g
-
water100 g
-
vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
curry powder (προαιρετικό πεδίο)1 tsp
Assembly
-
cherry tomatoes quartered100 g
-
fresh basil leaves10
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
508.8 kcal /
2128.7 kJ
Πρωτεΐνη
13.8 g
Λιπαρά
41.1 g
Υδατάνθρακες
29.6 g
Φυτικές ίνες
12.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Νάτριο
293.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Free From
76 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTempeh Bolognaise
30 min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Cheeseboard Spaghetti
45 min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 godz. 25 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Vegan Spanish Omelette
40 min
Tuna and Spring Onion Quiche
2 godz.
Pickled Red Onions
1 godz. 50 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min