
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried fennel seeds1 tsp
-
oil20 g
-
onions halved then sliced (5 mm)60 g
-
fennel bulb sliced (2-3 cm), fronds reserved for garnishing400 g
-
sugar20 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée20 g
-
water plus extra for cooking pasta100 g
-
fine sea salt plus extra to taste and for cooking pasta1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
balsamic glaze2 dashes
-
dried pasta (e.g. penne)350 g
-
water
-
fine sea salt
-
pine nuts30 g
-
bocconcini drained125 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
551 kcal /
2324 kJ
Πρωτεΐνη
20 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
76 g
Φυτικές ίνες
6.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Cooking with High Temp.
8 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1h 45min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Vegan Burgers
45min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Dal Makhani
9h 30min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Vegan Aubergine Rolls
11h 15min