
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ukrainian chebureks
Προετοιμασία 55 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
10 pieces
Υλικά
Filling
-
brown onion cut into halves100 g
-
grapeseed oil15 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)500 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 1 bunch)10 g
-
dried marjoram or thyme1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Dough
-
plain flour plus extra to dust350 g
-
water300 g
-
grapeseed oil plus extra to fry30 g
-
white sugar¾ tsp
-
salt¾ tsp
-
egg yolk1
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
450.2 mg
Πρωτεΐνη
14.8 g
Θερμίδες
1017.9 kJ /
243.3 kcal
Λιπαρά
7.7 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.6 g
Υδατάνθρακες
28.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Ukrainian cuisine
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTinga de pollo (shredded chicken)
35 λεπτ.
Little sausages with tomato sauce and rice (9 months+)
1ωρ.
Thai red pork curry
35 λεπτ.
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1ωρ. 5 λεπτ.
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1ωρ. 20 λεπτ.
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1ωρ. 10 λεπτ.
Tandoori chicken
45 λεπτ.
Chicken with creamy vegetable sauce
35 λεπτ.
Beef madras
1ωρ. 30 λεπτ.
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1ωρ. 45 λεπτ.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 λεπτ.
Chinese pork with vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.