
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gotowanie i farbowanie jajek na zielono (zieloną herbatą)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 5 λεπτ.
6 sztuk
Υλικά
-
jajek o białych skorupkach, dokładnie umytych, schłodzonych4 - 6
-
ocet do przetarcia jajek
-
zielonej herbaty liściastej np. Mate, suszonej10 g
-
woda (do oznaczenia 1 l)
Διατροφή ανά 1 sztukę
Θερμίδες
61.7 kcal /
258 kJ
Πρωτεΐνη
5.3 g
Λιπαρά
4.2 g
Υδατάνθρακες
0.3 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Νάτριο
61 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

NEWSLETTER
9 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNocna owsianka jogurtowa z owocami
8ωρ. 10 λεπτ.
Nocna różowa owsianka z malinami
8ωρ. 10 λεπτ.
Nocna owsianka w słoiczkach
10ωρ.
Pieczona owsianka z borówkami i orzechami
1ωρ.
Jogurt z nasionami chia i owocami
10 λεπτ.
Pieczona owsianka à la szarlotka
45 λεπτ.
Migdałowy pudding z chia
15 λεπτ.
Kakaowa jaglanka z bananem i migdałami
40 λεπτ.
Smoothie bowl z bananem i mango
15 λεπτ.
Owsianka migdałowa z żurawiną
20 λεπτ.
Pudding czekoladowy z chia
20 λεπτ.
Smoothie bowl z jagodami acai
10 λεπτ.