
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gotowanie i farbowanie jajek na zielono (zieloną herbatą)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 5 λεπτ.
6 sztuk
Υλικά
-
jajek o białych skorupkach, dokładnie umytych, schłodzonych4 - 6
-
ocet do przetarcia jajek
-
zielonej herbaty liściastej np. Mate, suszonej10 g
-
woda (do oznaczenia 1 l)
Διατροφή ανά 1 sztukę
Θερμίδες
61.7 kcal /
258 kJ
Πρωτεΐνη
5.3 g
Λιπαρά
4.2 g
Υδατάνθρακες
0.3 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Νάτριο
61 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

NEWSLETTER
9 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCiasto drożdżowe z owocami i kruszonką
1ωρ. 55 λεπτ.
Pasztet z cukinii
1ωρ. 45 λεπτ.
Dżem borówkowy
45 λεπτ.
Wytrawne muffinki warzywne z serem (BLW, dla dzieci)
45 λεπτ.
Fasolka na ciepło z jajkami z Varomy
40 λεπτ.
Granola czekoladowo-wiśniowa
1ωρ. 45 λεπτ.
Gniazdka ze spiralizowanych warzyw z duszonymi pieczarkami (TM5)
1ωρ.
Omlet z fetą i szpinakiem
15 λεπτ.
Kulki energetyczne marchewkowo-owsiane
50 λεπτ.
Jajka sadzone w papryce z dodatkami (z Varomy)
20 λεπτ.
Bruschetta z pastą z bobu i serem feta
35 λεπτ.
Lniane smoothie i czekoladowe ciasteczka
9ωρ.