
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gotowanie i farbowanie jajek na zielono (zieloną herbatą)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 5 λεπτ.
6 sztuk
Υλικά
-
4 - 6 jajek o białych skorupkach, dokładnie umytych, schłodzonych
-
ocet do przetarcia jajek
-
10 g zielonej herbaty liściastej np. Mate, suszonej
-
woda (do oznaczenia 1 l)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 sztukę
Νάτριο
61 mg
Πρωτεΐνη
5.3 g
Θερμίδες
258 kJ /
61.7 kcal
Λιπαρά
4.2 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Υδατάνθρακες
0.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

NEWSLETTER
9 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBułeczki mleczne z czekoladą
2ωρ. 30 λεπτ.
Koktajl o smaku ciasta marchewkowego
10 λεπτ.
Shakshuka na Varomie
35 λεπτ.
Pasztet z mięsa i warzyw z rosołu
2ωρ.
Wytrawny naleśnik dutch baby z serem kanapkowym
45 λεπτ.
Bułki maślane z ziarnami
2ωρ.
Omlet z kurkami (low carb)
25 λεπτ.
Shakshuka z patelni
50 λεπτ.
Jajka na chmurce (Cloud eggs)
25 λεπτ.
Pieczona owsianka à la szarlotka
45 λεπτ.
Pełnoziarniste gofry z malinami
15 λεπτ.
Shakshuka z ciecierzycą i boczkiem na Varomie
40 λεπτ.