Sopa paraguaya (pastel de maíz con cebolla y queso)

Sopa paraguaya (pastel de maíz con cebolla y queso)

4.7 31 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
12 raciones

Υλικά

  • de harina de maíz precocida
    450 g
  • huevos
    8
  • de cebolla en cuartos
    450 g
  • de aceite de girasol
    250 g
  • de leche entera fría
    500 g
  • de sal
    2 - 3 cucharaditas
  • de pimienta molida
    1 - 2 pellizco
  • de mozzarella fresca (con el líquido)
    400 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 501.8 kcal / 2099.3 kJ
Πρωτεΐνη 16 g
Λιπαρά 33.8 g
Υδατάνθρακες 35.2 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Νάτριο 755.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων