Salmón con ajonjolí y sopa de chícharos.

Salmón con ajonjolí y sopa de chícharos.

4.7 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porciones

Υλικά

  • de jengibre pelado, en rebanadas (3 mm)
    20 g
  • diente de ajo
    1
  • de miel
    70 g
  • de aceite de ajonjolí
    10 g
  • de salsa de soya
    70 g
  • de filete de salmón fresco, limpios cortados en trozos (aprox. 3 cm x 5 cm x 2 cm)
    600 g
  • de cebolla reducido a la mitad
    80 g
  • de aceite vegetal
    30 g
  • de chícharos congelados
    500 g
  • de agua
    400 g
  • de leche de coco
    200 g
  • de caldo de verduras en pasta
    1 cda
  • de sal
    ½ cdita
  • de pimienta molida
    ¼ cdita
  • de ajonjolí tostado
    5 cda
  • de brotes
    50 g
    50 g de lechuga escarola, en rebanadas finas (5 mm)

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 743.6 kcal / 3111.1 kJ
Πρωτεΐνη 43 g
Λιπαρά 43.4 g
Υδατάνθρακες 42 g
Φυτικές ίνες 8.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.4 g
Νάτριο 1362.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων