Συσκευές & Αξεσουάρ
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Chia and quinoa tortilla chips
-
white quinoa50 g
-
white chia seeds50 g
-
polenta50 g
-
sesame seeds2 tbsp
-
sea salt to taste2 pinches
-
lime juice (approx. ½ lime)2 tsp
-
water60 g
Sun-dried tomato, chilli and cashew dip
-
fresh long red chilli deseeded if preferred and cut into halves1
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)30 g
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
raw cashew nuts120 g
-
red capsicum deseeded and cut into quarters1
-
lemon juice1 tbsp
-
sun-dried tomatoes drained100 g
-
extra virgin olive oil30 g
Pumpkin dip
-
pumpkin peeled, cut into pieces (4 cm)500 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
pine nuts toasted100 g
-
fresh goat's cheese2 tbsp
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
ground cumin1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Artichoke dip
-
extra virgin olive oil for greasing
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)60 g
-
brown onion cut into halves¼
-
marinated artichoke hearts drained250 g
-
mayonnaise (see Tips)135 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
378.7 mg
Πρωτεΐνη
16.7 g
Θερμίδες
2419.5 kJ /
576.1 kcal
Λιπαρά
44.2 g
Φυτικές ίνες
10.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.6 g
Υδατάνθρακες
24 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSurf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
Char siew sauce
10 Min
Taleggio cheese sauce
10 Min
Mango, ginger and chilli chutney
25 Std. 10 Min
Lemon caper butter
10 Min
Japanese-style dressing
5 Min
Falafel with beetroot hommus
20 Min
Celery leaf gremolata
5 Min
Béarnaise sauce
10 Min
Pâtè with Riesling
3 Std.
Baked pâté
3 Std.
Tomato and onion gravy (South African)
25 Min