
Συσκευές & Αξεσουάρ
Τάρτα με αγκινάρες και μαύρες ελιές
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
8 φέτες
Υλικά
Ζύμη μπριζέ
-
αλεύρι200 γρ.
-
εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο80 γρ.
-
νερό60 γρ.
-
αλάτι½ κ.γλ.
Γέμιση
-
σκελίδα σκόρδο1
-
εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο30 γρ.
-
φρέσκιες καρδιές αγκινάρας σε κομμάτια300 γρ.
-
αλάτι1 πρέζα
-
μαύρο πιπέρι, φρεσκοαλεσμένο1 πρέζα
-
φασόλια, λευκά, σε κονσέρβα σουρωμένα και στραγγισμένα230 γρ.
-
σάλτσα σόγιας20 γρ.
-
χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο20 γρ.
-
ελιές Καλαμών, χωρίς κουκούτσι20 γρ.
Διατροφή ανά 1 φέτα
Θερμίδες
253 kcal /
1058 kJ
Πρωτεΐνη
5.9 g
Λιπαρά
14.9 g
Υδατάνθρακες
23.9 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Πασχαλινό μενού
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΤυροπιτάκια
35 λεπτ.
Φάβα παραδοσιακή
50 λεπτ.
Ρώσικη σαλάτα
1ωρ. 20 λεπτ.
Τυρόπιτα με ζύμη κουρού
2ωρ. 30 λεπτ.
Σαλάτα με κινόα και βινεγκρέτ φράουλας
25 λεπτ.
Ντολμαδάκια γιαλαντζί
1ωρ. 20 λεπτ.
Φαλάφελ στο φούρνο
1ωρ. 20 λεπτ.
Φέτα marshmallow
Καμία βαθμολογία
Πατέ κοτόπουλου με κρασί Πόρτο
Καμία βαθμολογία
Σαλάτα με ντρέσινγκ "Green Goddess"
Καμία βαθμολογία
Ντάκος κρητικός
Καμία βαθμολογία
Τάκος με λαχανικά και κόκκινα φασόλια
Καμία βαθμολογία