Τάρτα με αγκινάρες και μαύρες ελιές

Τάρτα με αγκινάρες και μαύρες ελιές

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
8 φέτες

Υλικά

Ζύμη μπριζέ
  • αλεύρι
    200 γρ.
  • εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
    80 γρ.
  • νερό
    60 γρ.
  • αλάτι
    ½ κ.γλ.
Γέμιση
  • σκελίδα σκόρδο
    1
  • εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
    30 γρ.
  • φρέσκιες καρδιές αγκινάρας σε κομμάτια
    300 γρ.
  • αλάτι
    1 πρέζα
  • μαύρο πιπέρι, φρεσκοαλεσμένο
    1 πρέζα
  • φασόλια, λευκά, σε κονσέρβα σουρωμένα και στραγγισμένα
    230 γρ.
  • σάλτσα σόγιας
    20 γρ.
  • χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο
    20 γρ.
  • ελιές Καλαμών, χωρίς κουκούτσι
    20 γρ.

Διατροφή ανά 1 φέτα

Θερμίδες 253 kcal / 1058 kJ
Πρωτεΐνη 5.9 g
Λιπαρά 14.9 g
Υδατάνθρακες 23.9 g
Φυτικές ίνες 4.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων