
Συσκευές & Αξεσουάρ
Τάρτα με αγκινάρες και μαύρες ελιές
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
8 φέτες
Υλικά
Ζύμη μπριζέ
-
αλεύρι200 γρ.
-
εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο80 γρ.
-
νερό60 γρ.
-
αλάτι½ κ.γλ.
Γέμιση
-
σκελίδα σκόρδο1
-
εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο30 γρ.
-
φρέσκιες καρδιές αγκινάρας σε κομμάτια300 γρ.
-
αλάτι1 πρέζα
-
μαύρο πιπέρι, φρεσκοαλεσμένο1 πρέζα
-
φασόλια, λευκά, σε κονσέρβα σουρωμένα και στραγγισμένα230 γρ.
-
σάλτσα σόγιας20 γρ.
-
χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο20 γρ.
-
ελιές Καλαμών, χωρίς κουκούτσι20 γρ.
Διατροφή ανά 1 φέτα
Θερμίδες
253 kcal /
1058 kJ
Πρωτεΐνη
5.9 g
Λιπαρά
14.9 g
Υδατάνθρακες
23.9 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Πασχαλινό μενού
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΣαλάτα με μαύρες φακές, ντοματίνια και φέτα
40min
Τυροπιτάκια
35min
Σαλάτα του Καίσαρα με λάχανο kale και φρυγανιά πάνκο με παρμεζάνα
Geen beoordelingen
Πατέ κοτόπουλου με κρασί Πόρτο
Geen beoordelingen
Σαλάτα με ντρέσινγκ "Green Goddess"
Geen beoordelingen
Ντάκος κρητικός
Geen beoordelingen
Τάκος με λαχανικά και κόκκινα φασόλια
Geen beoordelingen
Τορτίγιες με αρακά, ντοματίνια και φέτα
Geen beoordelingen
Ταρτάκια με μπρόκολο και μπέικον
45min
Τυρόπιτα με ζύμη κουρού
2u. 30min
Πρασόπιτα
2u. 30min
Κις με μπρόκολο και μπέικον
2u. 20min