Carpaccio de remolacha con burrata (Pelar)

4.4 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 raciones

Υλικά

Aliño
  • 150 g de aceite de oliva virgen extra
  • 60 g de vinagre
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de mostaza de Dijon
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 30 g de zumo de limón
  • 15 g de jarabe de arce
    10 g de miel
  • 2 cucharaditas de albahaca seca
Carpaccio de remolacha
  • 1100 g de agua
  • 800 g de remolacha cruda en mitades
  • 1 cucharadita de aceite de oliva
  • 50 - 80 g de rúcula
  • 230 g de queso burrata en trozos
  • 2 cucharadas de granos de granada (προαιρετικό πεδίο)
  • 2 cucharadas de nueces pacanas (προαιρετικό πεδίο) en trozos

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 ración

Νάτριο 419.1 mg
Πρωτεΐνη 8.3 g
Θερμίδες 1296 kJ / 309 kcal
Λιπαρά 25.9 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.8 g
Υδατάνθρακες 12.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων