
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ukrainsk borsjtj
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
-
fed hvidløg1
-
løg skåret i kvarte100 g
-
babyrødbeder skrællede, gem 7 blade og stilke, skåret i stykker (3 cm)250 - 300 g
-
gulerødder skåret i stykker (3 cm)60 g
-
selleristilk skåret i stykker (3 cm)50 g
-
kartofler skrællet og skåret i stykker (3-4 cm)150 g
-
kål skåret i stykker (3 cm)60 g
-
pastinak skrællet og skåret i stykker (3 cm)60 g
-
vand750 g
-
hønsebouillon (se tip)1 spsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
allehånde, hele3
-
laurbærblad, friskt1
-
cannellini bønner, dåse skyllet og drænet (ca. 250 g efter dræning)400 g
-
tomatpure60 g
-
citronsaft60 g
-
creme fraiche80 g
-
forårsløg skåret i tynde skiver2
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
181.3 kcal /
761.3 kJ
Πρωτεΐνη
9.5 g
Λιπαρά
1.2 g
Υδατάνθρακες
25.6 g
Φυτικές ίνες
12.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.3 g
Νάτριο
1217.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Det ukrainske køkken
8 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSvampesuppe med vilde ris
Καμία βαθμολογία
Asparges- og gulerodssuppe med mandler
30 λεπτ.
Gazpacho
Καμία βαθμολογία
Misosuppe med tofu
Καμία βαθμολογία
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Καμία βαθμολογία
Vietnamesisk pho
Καμία βαθμολογία
Miso kyllinge suppe
Καμία βαθμολογία
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Vichyssoise med pasta
35 λεπτ.
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Καμία βαθμολογία