
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gazpacho af gule beder
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
-
vand1100 g
-
gule beder trimmede og rensede1100 g
-
gul peberfrugt85 g
-
fed hvidløg2
-
skalotteløg15 g
-
sherryeddike fx spansk Oloroso15 g
-
ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til servering110 g
-
salt efter smag1 ½ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
vand til ønsket konsistens370 - 400 g
-
manchegoost efter smag120 g
-
persilleblade, friske til pynt
-
croutoner til servering
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1417 mg
Πρωτεΐνη
11.1 g
Θερμίδες
2051.6 kJ /
490.3 kcal
Λιπαρά
37.2 g
Φυτικές ίνες
8.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.8 g
Υδατάνθρακες
31.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vi elsker forår
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCremet tomatsuppe
30 λεπτ.
Nudelsuppe
Καμία βαθμολογία
Porre- og kartoffelsuppe
45 λεπτ.
Gazpacho
Καμία βαθμολογία
Misosuppe med tofu
Καμία βαθμολογία
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Καμία βαθμολογία
Vietnamesisk pho
Καμία βαθμολογία
Miso kyllinge suppe
Καμία βαθμολογία
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Vichyssoise med pasta
35 λεπτ.