Gnocchi di patate ripieni di speck e Brie

Gnocchi di patate ripieni di speck e Brie

3.8 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 600 g di acqua
  • 600 g di patate a pasta farinosa con la buccia
  • ½ cucchiaino di sale
  • 130 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 100 g di speck a cubetti
  • 150 g di Brie a pezzi
  • burro fuso, a piacere
  • salvia fresca a piacere
  • Parmigiano reggiano grattugiato a piacere

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 946.8 mg
Πρωτεΐνη 24.9 g
Θερμίδες 2077.3 kJ / 496.5 kcal
Λιπαρά 22.2 g
Φυτικές ίνες 3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.1 g
Υδατάνθρακες 52.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων