Risotto viola cavolo cappuccio e Casera

Risotto viola cavolo cappuccio e Casera

4.1 79 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di formaggio Valtellina Casera a pezzi
    100 g
  • di cavolo cappuccio viola, a listarelle molto sottili
    250 g
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di acqua calda
    800 g
  • di cipolla
    30 g
  • di riso Carnaroli
    320 g
  • di vino bianco secco
    70 g
  • di dado per brodo vegetale
    2 cucchiaini

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 513 kcal / 2146.5 kJ
Πρωτεΐνη 13.2 g
Λιπαρά 22.6 g
Υδατάνθρακες 66.8 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 6 g
Νάτριο 180.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων