Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit

Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit

4.8 27 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
    120 g
  • pomodorini
    200 g
  • di pinoli + q.b.
    30 g
  • spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο)
    1
  • di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
    80 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    120 g
  • di sale + q.b.
    1 ¼ di cucchiaino
  • di acqua
    1200 g
  • di pasta secca corta (es. penne, fusilli)
    320 g
  • di mozzarella a cubetti (1-2 cm)
    200 g
    200 g di burrata, a pezzi

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 893.7 kcal / 3739.1 kJ
Πρωτεΐνη 34.4 g
Λιπαρά 55.2 g
Υδατάνθρακες 65.3 g
Φυτικές ίνες 3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 16.8 g
Νάτριο 1473.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων