
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
unsalted butter cut into pieces250 g
-
eggs2
-
water (to the 1L fill level)
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
484.2 kcal /
2025.8 kJ
Πρωτεΐνη
3.6 g
Λιπαρά
53 g
Υδατάνθρακες
0.8 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
32.9 g
Νάτριο
94.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBig Mac-style sauce
4ωρ.
Miso dressing
5 λεπτ.
Sambal kacang (peanut sauce)
35 λεπτ.
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 λεπτ.
Gluten free barbecue sauce
50 λεπτ.
Tartare sauce
10 λεπτ.
Brinjal (eggplant pickle)
1ωρ. 30 λεπτ.
Greek Fava dip
50 λεπτ.
Tapenade
10 λεπτ.
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10 λεπτ.
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10 λεπτ.
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10 λεπτ.