
Συσκευές & Αξεσουάρ
Μάφινς με πολέντα, σπανάκι και φέτα
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
12 κομμάτια
Υλικά
-
πολέντα70 γρ.
-
αλεύρι για όλες τις χρήσεις και λίγο ακόμα για το αλεύρωμα της φόρμας230 γρ.
-
αλάτι2 ½ κ.γλ.
-
πιπέρι, φρεσκοτριμμένο½ κ.γλ.
-
μπέικιν πάουντερ2 κ.γλ.
-
μαγειρική σόδα1 κ.γλ.
-
εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και λίγο ακόμη για το λάδωμα της φόρμας80 γρ.
-
ξυνόγαλα220 γρ.
-
αβγά3
-
φρέσκο σπανάκι μόνο τα φύλλα125 γρ.
-
φρέσκο δυόσμο μόνο τα φύλλα3 κλωνάρια
-
φέτα σε κυβάκια (περίπου 1 εκ.)150 γρ.
-
ντοματίνια κομμένα στη μέση12
Διατροφή ανά 1 κομμάτι
Θερμίδες
226 kcal /
945 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
23 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Πίσω στη δράση
12 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΦλαούνες
2ωρ. 50 λεπτ.
Φλαούνες με αναρή
3ωρ.
Τυροπιτάκια
35 λεπτ.
Φάβα παραδοσιακή
50 λεπτ.
Πίτσα ολικής με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς
1ωρ. 40 λεπτ.
Ρώσικη σαλάτα
1ωρ. 20 λεπτ.
Ελιόπιτα άλαδη
2ωρ. 10 λεπτ.
Πίτσα μαργαρίτα
2ωρ. 10 λεπτ.
Τυρόπιτα με ζύμη κουρού
2ωρ. 30 λεπτ.
Χαλλουμωτή
1ωρ. 25 λεπτ.
Ντάκος κρητικός
Καμία βαθμολογία
Αβγοσαλάτα σε τραγανές πασχαλινές φωλιές
Καμία βαθμολογία