Francia borjú ragu (Blanquette de veau)

Francia borjú ragu (Blanquette de veau)

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 adag

Υλικά

  • víz
    700 g
  • kakukkfű, friss
    1 ág
  • babérlevél, szárított
    2
  • petrezselyem levél, sima, friss
    1 csokor
  • borjúhús darabolva (kb. 2 cm x 3 cm)
    600 g
  • sárgarépa szeletekre vágva (1 cm)
    300 g
  • póréhagyma szeletekre vágva (1 cm)
    200 g
  • fehér csiperkegomba, friss negyedekre vágva
    300 g
  • vaj, sózott vagy sózatlan (tehéntejből)
    20 g
  • búzaliszt
    15 g
  • ½ tk
  • bors, őrölt
    ¼ tk

Διατροφή ανά 1 adag

Θερμίδες 310 kcal / 1293 kJ
Πρωτεΐνη 26 g
Λιπαρά 16 g
Υδατάνθρακες 15 g
Φυτικές ίνες 7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων