
Συσκευές & Αξεσουάρ
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Apricot stuffing
-
garlic clove1
-
eschalot (approx. 40 g)½
-
butter20 g
-
dried apricots80 g
-
raw hazelnuts50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Turkey, potatoes and sauce
-
garlic clove1
-
eschalot (approx. 40 g)½
-
butter20 g
-
water500 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
small potatoes well washed, cut into halves6
-
skinless turkey breasts2
-
dry white wine20 g
-
plain flour20 g
-
Dijon mustard1 tbsp
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
4518.7 kcal /
18906.3 kJ
Πρωτεΐνη
516 g
Λιπαρά
191.4 g
Υδατάνθρακες
155.1 g
Φυτικές ίνες
21.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
54.6 g
Νάτριο
1640.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Cooking for Me and You
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken chasseur
1ωρ. 50 λεπτ.
Murgh makhani (Butter chicken)
1ωρ. 15 λεπτ.
Crispy sticky sesame chicken
45 λεπτ.
Woodys "no butter" butter chicken
40 λεπτ.
Beef and mushroom hot pot
2ωρ.
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 λεπτ.
Beef and cashew nut yellow curry
25 λεπτ.
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 λεπτ.
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1ωρ. 45 λεπτ.
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 λεπτ.
Chicken and almond stir-fry
30 λεπτ.
Creamy beef curry and rice
1ωρ. 15 λεπτ.