Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis

Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis

4.4 27 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 Portionen

Υλικά

  • Wildreismischung
    75 g
  • Wasser und etwas mehr zum Reiskochen
    100 g
  • Salz und etwas mehr zum Reiskochen
    ¼ TL
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    10 g
  • Koriander abgezupft
    1 Stängel
  • Knoblauchzehe
    1
  • Limette unbehandelt
    ½
  • Öl
    5 g
  • rote Currypaste z. B. von Wan Kwai
    ½ TL
  • Brokkoli in kleinen Röschen
    50 g
  • Zuckerschoten halbiert
    25 g
  • rote Paprika in dünnen Streifen
    50 g
  • Wasser
    100 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    ½ geh. TL
    ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Speisestärke
    10 g
  • Curry mild
    ½ TL
  • Garnelen, roh, geschält TK , aufgetaut
    130 g
  • Porree in Ringen (ca. 5 mm)
    30 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 360 kcal / 1506 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 39 g
Φυτικές ίνες 3.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων